Cristina Ich, adevăruri dureroase din relația ei cu Alex Pițurcă: ”AM FOST ÎNȘELATĂ”

Cristina Ich, adevăruri dureroase din relația ei cu Alex Pițurcă: ”AM FOST ÎNȘELATĂ”

Cristina Ich a recunoscut pe Instagram că a fost înșelată și a înșelat la rândul ei de nenumărate ori. 

”Nu accepți o glumă proastă la adresa ei, dar accepți să te înșele. Vreau și eu. De azi sunt fana Jada Smith”, a scris Cristina Ich pe Instatory. (făcând referire, cel mai probabil, la faptul că Jada și Will Smith au declrat în nenumărate rânduri că au o căsnicie deschisă și au relații cu alte persoane).

Cristina a fost imediat taxată de o urmăritoare, care a întrebat-o de ce acceptă să o înșele Alex? (n.r. Pițurcă, iubitul ei).

Pentru a lămuri întreaga poveste, Cristina Ich a scris câteva rânduri pe Instastory, încercând să facă ”lumină”.

”Am fost înșelată și am înșelat, la rându-mi, dar în viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă rămâi în relație sau nu. Cine accesptă să rămână șângă tine sau nu, m-as bucura sa vad relații deschise și la noi, sincer. Dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate. :)) Foarte greu să stai cu o femeie ca mine. Statuie merită ăla care nu a făcut-o, dar cum am spus, nu există!”, a scris Cristina pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza