Cove a fost dat afară de la emisiunea Vorbește Lumea. Care este motivul și ce salariu uriaș avea prezentatorul

Cove a fost dat afară de la emisiunea Vorbește Lumea. Care este motivul și ce salariu uriaș avea prezentatorul

Cove, actorul, care a fost nelipsit de la matinalul Pro TV timp de șase ani, a fost dat afară.

Gabriel Coveșeanu – Cove era plătit regește după șase ani de Vorbește Lumea, actorul fiind, în ultimele sezoane, singura prezență constantă în emisiunea în care s-au perindat, de-a lungul timpului, o mulțime de vedete feminine: Lora, Vica Blochina, Adela Popescu, Nadine, Sore, Theo Rose sau Viviana Sposub.

Doar că, brusc, relațiile dintre Pro TV și Cove s-au răcit și, fără prea multe explicații, Gabriel Coveșeanu a fost exclus din echipa de prezentatori ai Vorbește Lumea, fiind înlocuit de Adela Popescu, actrița care a născut cel de-al treilea copil al ei acum o lună și jumătate.

Iar pentru Cove, cu siguranță, pierderea postului de prezentator al emisiunii Vorbește Lumea se poate traduce și printr-o adevărată lovitură financiară, actorul încasând, lună de lună, un salariu cât se poate de bun, fiind, ca mărime, principala sa sursă de venituri.

Manager al Teatrului Ion Creangă din București, Cove se putea lăuda în declarația lui de avere cu venituri impresionante, atât din cariera de actor, cât și cea de prezentator TV, la care se adaugă tot felul de alte ”mărunțișuri” câștigate din drepturi de autor, dividente sau dobânzi.

Dar, în fapt, principala lui sursă de venit era cea provenită de la Pro TV, fostul prezentator al emisiunii Vorbește Lumea încasând, anual, peste 182.000 de lei, adică undeva în jurul a 37.000 de euro. Adică peste 3.000 de euro lunar… Bani pe care, acum, evident, nu îi mai încasează de la Pro TV, veniturile lui – declarate oficial – fiind, acum, la jumătate.

Astfel, conform actelor oficiale consultate de FANATIK, Gabriel Coveșeanu Cove a încasat, în anul 2020, venituri impresionante: 111.101 lei ca manager al Teatrului Ion Creangă din București, 182.008 lei de la Pro TV, 45.082 lei din drepturi de autor, 20.000 de lei din dividente și 720 de lei din dobânzi. Adică, anul trecut, Cove a câștigat o mică avere, veniturile sale fiind impresionante, totalul ajungând la un total de 358.911 lei, adică aproximativ 72.000 de euro.

După șase ani în post de prezentator la Vorbește Lumea, Pro TV a renunțat la serviciile sale cu doar câteva zile înainte de debutul noului sezon al matinalului, Cove a fost înlocuit de Adela Popescu.

Interesant este însă că Adela Popescu l-a înlocuit pe Cove în ciuda faptului că acum o lună și jumătate a devenit, pentru a treia oară, mamă, Gabriel Coveșeanu fiind foarte zgârcit în a explica ce s-a întâmplat, declarațiile lui lapidare dezvăluind totuși părerea de rău pe care o resimțea în momentul în care a fost îndepărtat.

”A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, spunea Cove.

În schimb, Adela Popescu pare să fie extrem de încântată că a revenit pe micul ecran, chiar dacă cel de-al treilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan are doar o lună și jumătate.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu pe conturile ei de socializare, chiar înainte de (re)debutul ei pe micul ecran ca înlocuitoare a lui Cove, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza