Continuă scandalul! Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că a bătut-o.... S-A AFLAT ADEVĂRUL!!!

Continuă scandalul! Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că a bătut-o.... S-A AFLAT ADEVĂRUL!!!
| Foto: cancan.ro

George Burcea a explodat în mediul online, după ce a fost criticat că și-a bătut fosta soție.

 Actorul a declarat că nu înțelege atitudine unor femei, cărora le place doar atunci când bărbatul dă cu pumnul în masă. Acesta a vorbit despre violența domestică și despre rolul important pe care îl joacă femeia.

„Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt „ok” cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă.

Totuși…se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare…dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită.”, a spus George Burcea.

George Burcea nu s-a oprit aici și s-a declarat extrem de dezamăgit de criticile pe care le-a primit. În consecință, actorul a avut câteva „urări” pentru cele care l-au criticat, spunând că este clar că unora le plac astfel de situații.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a mai spus George Burcea, pe rețelele de socializare.

Editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărții, „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de George Burcea. Directorul editurii l-a criticat dur pe actor, după ce acesta a publicat pe pagina sa de Facebook un îndemn la violență împotriva femeilor.

Scriitorul Andrei Ruse, directorul Hyperliteratura și redactorul romanului „Scrisoare către Ceaușescu” şi-a spus în mod public părerea despre cele întâmplate. Acesta s-a dezis ferm de declarațiile actorului George Burcea şi a explicat faptul că s-a „crucit de câteva ori în fața monitorului”.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu”, spune Andrei Ruse.

În trecut, Andreea a postat pe canalele de socializare un mesaj din care se înțelege faptul că ar fi fost agresată fizic de George Burcea.

Însă, apropiații actorului negau vehement acest lucru. “George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească. El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers, dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic.”, declara o sursă pentru publicația Impact, la acea vreme, potrivit cancan.ro.

Comenteaza