Conflict major între Oana și Viorel Lis! De la ce a pornit „războiul”: “AI COPIII TĂI, ȚI-AI TRĂIT VIAȚA!”

Conflict major între Oana și Viorel Lis! De la ce a pornit „războiul”: “AI COPIII TĂI, ȚI-AI TRĂIT VIAȚA!”
| Foto: cancan.ro

Scandalul dintre Oana și Viorel Lis nu ia sfârșit. Oana spune că își dorește să adopte un copil, însă soțul ei nu este de acord.  

Oana și Viorel Lis se află într-un mic conflict, bărbatul fiind reținut cu privire la intenția soției sale de a înfia un copil. Acesta susține că este periculos să faci un astfel de gest, viziune care o deranjează enorm pe partenera lui de viață.

“E periculos pentru că nu știi caracterul omului”, a spus, la Antena Stars, Viorel Lis, declarându-se total împotriva adopției.

Oana Lis nu a rămas fără replică și l-a pus la punct imediat pe soțul ei. A spus clar că-și va duce planul până la capăt și că va adopta un copil, indiferent de consecințe.

“Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu ca psiholog trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine”, a fost replica Oanei Lis, revoltată total de viziunea soțului ei.

Altfel, Oana și Viorel Lis s-au cununat civil în anul 2009, însă formează un cuplu încă din 1998. Este cea de-a treia căsnicie a fostului primar al Capitalei, iar în prezența blondinei acesta se simte iubit și apreciat. Deși sunt împreună de peste 20 de ani, nu au împreună vreun copil, potrivit cancan.ro.

Comenteaza