Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunţul oficial, imediat după nuntă: "FETIŢĂ"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunţul oficial, imediat după nuntă: "FETIŢĂ"
| Foto: kfetele.ro

Imediat după nuntă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au de gând să devină părinți de fată!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Tinerii și-au oficializat relația în urmă cu doar doi ani, însă lururile între ei au evoluat foarte repede, drept pentru care s-au și căsătorit recent.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum fanii așteaptă cu sufletul la gură să treacă la pasul următor, acela de a-și întemeia o familie.

Se pare că cei doi s-au gândit deja la acest lucru, iar vestea cea mare i-a bucurat enorm pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare! 

Edward Sanda este foarte activ pe Instagram, acolo unde nu trece o zi fără să posteze câte ceva pentru urmăritorii lui, atât din viața profesională, cât și din cea personală.

Recent, tânărul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a satisface curiozitățile fanilor, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea veste!

Un internaut curajos a profitat de ocazie pentru a afla ce-și doresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda în legătură cu viitorul lor copil: fetiță sau băiețel, iar amândoi au căzut de acord că și-ar dori ca primul lor bebeluș să fie „fată”, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza