Clejanii au decis să-l pedepsească pe pe Fulgy! Ce au decis clejanii când au aflat că băiatul lor se droghează

Clejanii au decis să-l pedepsească pe pe Fulgy! Ce au decis clejanii când au aflat că băiatul lor se droghează
| Foto: wowbiz.ro

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este supărat din cauza modului în care a fost tratat de polițiști.

Fulgy este decis să-și cumpere un apartament la Las Vegas, unde să poată trăi așa cum știe el mai bine. Tânărul este deranjat deoarece cazul său a fost intens mediatizat în ultimele zile, în condițiile în care nu a fost nici primul, nici ultimul care a fost prins drogat la volan.

“Îmi pare rău, mamă, că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo, şi nu mai stau în România”, a declarat Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, potrivit cancan.ro.

Fulgy, prins drogat la volan. A consumat cannabis
Oprit la o razie a poliţiei, Fulgy a fost testat cu aparatul Drugtest, după ce agenţilor li s-a părut că are un comportament ciudat. Pentru că aparatul a indicat prezenţa cannabisului în organism, tânărul de 23 de ani a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

“Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy.

“Mama mea știe că sunt pui de șmecher”
Întrebat de un jurnalist ce părere crede că va avea Viorica de la Clejani când va afla că a ajuns la INML, în cazul în care testat la substanțe psihoactive ar ieși pozitiv, artistul a avut o ieșire nervoasă: “Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”.

Etichete
Comenteaza