Cine sunt concurenții care au trecut în etapa următoare, la Chefi la cuțite

Cine sunt concurenții care au trecut în etapa următoare, la Chefi la cuțite
| Foto: spynews.ro.

Competiția culinară Chefi la cuțite continuă cu o nouă etapă, în care doar o parte dintre concurenți au trecut.

Chefi la cuțite a trecut de una dintre cele mai importante probe din competiție, după ce 140 de concurenți care au obținut cuțitul au venit la prima probă din bootcamp.

Aceștia au gătit cu texturi cremoase, iar jurații i-au ales pe cei 60 de concurenți care vor face parte din etapa cu numărul doi și se vor lupta pentru un loc în cele trei echipe.

Cine sunt concurenții care au trecut în etapa următoare la Chefi la cuțite
 
Proba de bootcamp le-a dat câteva bătăi de cap concurenților, dacă alții au numit-o ”îngrozitor de ușoară”, alții au simțit că le cade cerul în cap, după ce au aflat că trebuie să gătească cu texturi cremoase.

În cele din urmă, jurații i-au ales pe cei 60 de concurenți care vor face parte din cea de-a doua etapă a bootcamp-ului și care își vor scoate la înaintare toate abilitățile, pentru un loc într-una dintre cele trei echipe.

Jurații au degustat cu atenție preparatele gătite de concurenți, iar în cazul unora au avut comentarii acide.

De asemenea, în cazul altora au fost de părere că nu au respectat în totalitate provocarea de a găti cu texturi cremoase. Unii dintre ei au gătit un desert, în timp ce alții au riscat inclusiv cu un mic dejun. Însă, au fost și concurenți care au impresionat.

”Am fost impresionat de Dani. Domnul Daniel gătește foarte gustos, la fel și doamna Mariana. Este posibil în sezonul 11 să îmi ridic media de vârstă la alegerea echipei, pentru că oamenii aceștia mi-au oferit siguranța că gătesc gustos.”, a declarat Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru această probă și pentru a-i convinge pe cei trei jurați că merită un loc în etapa următoare.

După ce au aflat verdictul, unii dintre ei au izbucnit în plâns și și-au eliberat emoțiile pe care le-au acumulat în orele în care au așteptat, cu sufletul la gură, verdictul juraților.

”Trebuie să mai sar puțin să îmi scot toată euforia pe care o aveam, pentru că, până la urmă, nu este chiar așa ușor cum pare la televizor.”, a declarat Irina Fetcu, potrivit spynews.ro.
 
 

 
 
 
 

Comenteaza