Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion: ”Are doar 24 de ani...”. Detalii intime din viața ei

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion: ”Are doar 24 de ani...”. Detalii intime din viața ei

Ilinca Munteanu, soția lui George Simion, este o tânără de 24 de ani care este specializată în drept.

“Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo” a comentat George Simion, atașând o poza cu Ilinca.

Tânăra are vârsta de 24 de ani si a terminat Facultatea de Drept. Nefiind atrasă de zona politică, șatena nu dorește să urmeze o astfel de carieră, lucru confirmat inclusiv de George Simion.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august. Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion potrivit kfetele.ro.

In planul personal, politicianul are planuri mari alături de tânăra fata. Deși, mereu a fost discret in privința vieții private, liderul politic a precizat ca își dorește mai mulți copii.

Comenteaza