Ce face George Simion cu toată mâncarea rămasă după nuntă: „Avem și brânză de la nea Gigi”

Ce face George Simion cu toată mâncarea rămasă după nuntă: „Avem și brânză de la nea Gigi”

George Simion a organizat o nuntă ca în povești, cu multă mâncare și mii de invitați. 

George Simion a mărturisit că pentru nunta câmpenească pe care a organizat-o a fost nevoit să scoată din buzunar în jur de 12.000 de euro. Totul a ieșit așa cum și-au dorit mirii, chiar dacă la eveniment au avut loc și momente neplăcute.

După nuntă, George Simion a povestit la Antena 3 că a strâns în numerar suma de 72.000 de euro și că va trece această sumă transparent în declarația lui de avere, așa cum este obligat de lege.

De altfel, liderul AUR a mărturisit că va investi în construcția spitalului mobil, în luna februarie a anului 2023. George Simion s-a filmat cu câteva ore în urmă chiar în TIR-ul frigorific unde a depozitat toată mâncarea rămasă după nuntă.

Mii de români au fost prezenți la nunta pe care au numit-o ”nunta anului”. Liderul AUR a povestit că i-a rămas foarte multă mâncare, cum ar fi ceapă, morcovi, jumătate de tonă de cartofi, mici, carne de pui, muștar, dar și alte alimente.

Așadar, George Simion a povestit pe contul său personal de Facebook că toată mâncarea rămasă va fi dusă la azile de bătrâni și centre de plasament pentru copii din Vâlcea, dar și din împrejurimi.

”Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români, fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion, potrivit spynews.ro.

Comenteaza