Informație bombă despre GEORGE SIMION înainte de nuntă! Adevărul despre COPIII LUI

Informație bombă despre GEORGE SIMION înainte de nuntă! Adevărul despre COPIII LUI

George Simion, liderul AUR, nu se oprește din a face fapte bune nici înainte de marele eveniment din viața lui.

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, liderul AUR a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta a postat un clip video în care ajunge la o familie din Filiași.

George Simion susține că le-a promis acestora că va avea grijă de ei și drept urmare, i-a invitat și la nuntă. Totodată, liderul AUR le-a propus celor mici să meargă și la mare și i-a invitat pe toți cei interesați de cazul lor să doneze la numere de telefon afișate.

 „Am ajuns la o oră târzie la ei, la copiii mei de care am promis să am grijă, în Filiași, dar nu puteau fix ei să lipsească de la nuntă. Am primit acordul domnului Nicu să ducem băieții la mare înainte de începerea școlii.

Copiii au rezultate foarte bune și îi voi susține în continuare, iar pentru cei care vreți să-i ajutați cu donații aveți numărul de telefon în comentarii”, a scris George Simion în dreptul postării.

În clipul video postat, liderul AUR susțin că a ajuns la cei mici pentru a-i invita la nuntă, dar și pentru a le da bursa. Totodată, el le-a promis că îi va duce și la mare în săptămâna de după marele eveniment.

„V-am trezit? Ce faci puștiu? Cum sunteți? Ați fost undeva vacanța asta? Păi vă trimit eu la mare, da? Vă trimit eu la mare dacă vă lasă tata. Pe cât începeți școala?”, i-a întrebat George Simion pe cei mici, potrivit capital.ro.

Comenteaza