Vestea dimineții despre George SIMION! Politicianul a dat lovitura imediat după nuntă

Vestea dimineții despre George SIMION! Politicianul a dat lovitura imediat după nuntă

Nunta lui George Simion, împreună cu soția Ilinca i-a adus politicianului o mare vizibilitate pe plan politic.

Mirel Palada, proprietarul institutului de cercetare sociologică Sociopol, susține ferm că nunta lui George Simion a sporit popularitatea partidului politic AUR în ochii alegătorilor din România. Potrivit spuselor sale, după o iarnă grea, plină de scumpiri și cu gaze puține, susținătorii partidului AUR s-ar putea înmulți.

„Nunta lui Simion a produs consecințe puternice. Nu doar mediatice, rating și expunere. Ci și electorale. Nu vă spun procente. Din două motive. A) oricum n-ați crede ar trebui să vă… să vă… cum să vă spun eu ce-ar trebui să vă fac după ce aflați sondajul, în așa fel încât să nu mă baneze din nou sărăcia asta de algoritm fascistoid? Înțelegeți voi: ar trebui să vă…

În mișcările de procente care se întâmplă zilele astea, tot soiul de voci savante, care se pricep evident atât la politică, dar mai ales la sondaje, clamează că de fapt electoratul USR și AUR este aproximativ același. Un bazin general, nediferențiat de nemulțumiți care se duce după flavourul zilei.

Ieri, după intenșii de la USR. Azi, după ce-au fost dezamăgiți de useriști, după intenșii de la AUR. Mâine, cine știe. Alt flavour, altă patimă, alt buluc electoral”, a scris, marți seară, sociologul Mirel Palada pe pagina sa de Facebook, potrivit capital.ro.

Comenteaza