Câți bani a adunat George Simion după nunta cu peste 10 mii de invitați?! Sumă COLOSALĂ

Câți bani a adunat George Simion după nunta cu peste 10 mii de invitați?! Sumă COLOSALĂ

Liderul AUR și Ilinca, aleasa inimii sale, au invitat la nunta peste 10 mii de persoane din toată țara.

Nunta lui George Simion a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate evenimente din ultima perioadă, iar pentru că mulți sunt de părere că liderul AUR s-a folosit de cea mai importantă zi din viața sa pentru scopuri politice.

Acesta a invitat toată România să fie alături de el atunci când își va uni destinul în fața lui Dumnezeu cu Ilinca, cea care i-a devenit soție cu acte în regulă în urmă cu doar o zi.  

Marele eveniment a avut loc în satul Oveselu din comuna Măciuca, județul Vâlcea, care a găzduit peste 10 mii de invitați. George Simion nu s-a uitat la bani atunci când și-a organizat nunta, iar oamenii au avut parte de mâncare și băutură din belșug, iar pe scenă au cântat nume meri din industria muzicală autohtonă cum  ar fi Sofia Vicoveanca, Theo Rose, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașca și alții. 

Nu puțini se întreabă acum dacă liderul AUR și-a scos și „investiția” după nuntă. Ei bine, iată cât ar fi dat în dar unii dintre invitați. 

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are.

De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a declarat George Simion, cu puțin timp înainte de nuntă.  

Nu știm dacă liderul AUR a reușit să-și scoată investiția, după nunta cu 10 mii de invitați, căci unii dintre ei, după ce au mâncat, au băut, s-au distrat pe cinste, au plecat acasă fără a lăsa vreun ban, în timp ce alții au lăsat sume destul de mici, de circa 10-15 lei, potrivit playtech.ro.

Comenteaza