Ce se întâmplă în acest moment cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce se întâmplă în acest moment cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Florin Salam se află în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19 și a făcut o formă gravă.

Veștile că Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital și s-ar afla pe oxigen a creat panică și agitație în showbiz-ul românesc, iar fanii artistului de muzică de petrecere se roagă să nu fie adevărate informațiile.

Însă, potrivit ultimelor informații, se pare că lucrurile sunt departe de a fi atât de grave pe cât s-a speculat în ultimele ore.

Un apropiat de-al artistului a dezvăluit că în urmă cu trei zile a susținut un concert la Zimnicea, acolo unde se simțea foarte bine și că nimic nu prevestea știrile care au apărut în cursul zilei de joi. 

„A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului. 

Mai mult, unele surse susțin că, de fapt, Florin Salam și-a dorit să scape de unele angajamente cu privire la unele evenimente, așa că a apelat la această strategie care a inflamat lumea publică. În plus, acesta trebuie să înapoieze acum și avansurile primite pentru a cânta la diferite evenimente la care nu va mai ajunge zilele acestea.

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Florin Salam a dezvăluit că se teme de moarte, mai ales că a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani, moment care a culminat cu moartea primei sale soții, Fănica:

„Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(…)

Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?”, spunea Florin Salam.

Comenteaza