Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia în închisoare. Bărbatul trăiește un ADEVĂRAT COȘMAR

Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia în închisoare. Bărbatul trăiește un ADEVĂRAT COȘMAR
| Foto: fanatik.ro

Leo de la Strehaia este în închisoare. Fostul iubit al Loredanei Chivu trebuie să țină cont de anumite reguli stricte în Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de scenă Leo de la Strehaia, trebuie să petreacă doi ani și 6 luni în închisoare. Acesta a fost condamnat definitiv într-un dosar de evaziune fiscală.

Fostul iubit al Loredanei Chivu, devenit celebru în urmă cu mai mulți ani datorită emisiunilor tabloide, are de ieri o viață grea.

Leo de la Strehaia a fost condamnat împreună cu mama lui și un alt bărbat pentru contrabandă cu benzină. Procesul a fost pe rol din anul 2017. În urma deliberării judecătorilor, s-a constatat că a prejudiciat statul român cu suma de 3 milioane de euro.

Stelică Mihai va petrece următorii ani în spatele gratiilor. Regulile de la Penitenciarul Drobeta Severin sunt destul de stricte în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit regulamentului Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, acolo unde a ajuns deja manelistul, persoanele care îl vizitează pe deținut trebuie să aibă asupra lor mască de protecție sau vizieră.

Oricine îl va vizita pe Leo va fi supus unui triaj epidemiologic, chiar dacă există un perete despărțitor între persoana care se duce la el și deținut.

În cazul în care Leo de la Strehaia se va infecta cu noul coronavirus la pușcărie, orice vizită programată pentru el va fi anulată. El va sta în izolare.

La fel ca oamenii care îl vizitează, și el trebuie să ia măsuri de precauție. E nevoit să poarte mască și să folosească dezinfectant, indiferent care este starea sa de sănătate.

În cazul unei vizite intime, persoana privată de libertate este supusă unei monitorizări a stării de sănătate în următoarele 14 zile. Va fi apoi separată de colectiv. De asemenea, tot în contextul valului 4, Leo este obligat să spună dacă se confruntă cu simptome specifice Covid-19.

Măsura este prevăzută pentru evaluarea riscului de contaminare cu coronavirus. Asta deoarece vizitatorii iau contact cu personalul închisorii și, eventual, cu alți vizitatori la intrarea în camera de convorbiri.

Leo de la Strehaia a fost reținut ieri de polițiști, conform unui comunicat transmis presei de IPJ Mehedinți.

„În această seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47 și respectiv 50 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia. Pe numele lor, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare. Bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare. Femeia la 2 ani de închisoare. Toți au fost condamnați pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală“, au transmis aseară autoritățile, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza