Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu și Alexandra Stan. O să rămâi mască

Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu și Alexandra Stan. O să rămâi mască

Lumea vedetelor este împărțită în privința notelor de la BAC.

Multe vedete de la noi din țară se mândresc cu notele obținute la Bacalaureat, însă altele nici nu vor să deschidă acest subiect, căci ori au rezultate foarte mici, ori nici măcar nu l-au promovat. Află notele obținute la BAC de cele mai cunoscute persoane publice din showbiz-ul monden.

Spre surprinderea tuturor, vedetele de la noi care au jucat de-a lungul timpului diferite roluri în lumea mondenă, sunt absolvente cu brio al Bacalaureatului. Altele, însă, nu preferă să vorbească despre acest lucru pentru că ori au obținut rezultate extrem de mici, ori nici măcar nu au luat examenul.

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, se poate mândri cu nota obținută la examenul maturității. Acesta a luat BAC-ul cu un punctaj demn de lăudat: 9,83.

O altă vedetă care a fost la un pas să obțină nota maximă este Alexandra Stan. Aceasta a susținut probele în anul 2008, iar media sa finală a fost de 9,13.

Anda Adam, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a avut la Bacalaureat note de invidiat. A absolvit liceul „George Călinescu” din București, iar nota de la BAC a fost de 9,66.

Andrea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat în București, în anul 2005. Media finală pe care ar fi obținut-o vedeta a fost 7.40.

Deși a susținut la un moment dat că a fost cel mai slab pregătit elev din clasa în care învăța, Dan Negru a reușit să obțină o notă de toată mândria la Bacalaureat. Prezentatorul de la Kanal D a luat 9,20 la acea vreme.

Simona Gherghe a obținut 8,46, însă nici în ziua de astăzi nu este mulțumită cu această notă.

Și Marius Moga a obținut rezultate frumoase la examenul maturității! Celebrul artist a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan“, din Alba Iulia, iar media sa a fost de 9.30.

Mihai Trăistariu a reușit performanțe de invidiat! Media sa finală a fost de 9,88, artistul demonstrând prin această cale că întotdeauna a pus învățatul pe primul loc.

Contrar așteptărilor, Bianca Drăgușanu a obținut o notă frumușică la BAC. Vedeta a publicat pe contul său de Facebook, în urmă cu mai mulți ani, o copie a diplomei. Media sa este de 8,95, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza