Ce i-a promis Daniel Balaciu din spatele gratiilor Danei Roba?! Declarații șocante

Ce i-a promis Daniel Balaciu din spatele gratiilor Danei Roba?! Declarații șocante
| Foto: spynews.ro.

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, regretă că și-a bătut soția și cere să fie judecat în libertate.

Soțul Danei Roba susține că regretă că a bătut-o pe vedetă și că vrea să fie judecat în libertate. În urmă cu aproximativ o lună, Daniel Balaciu a mutilat-o cu un ciocan, aceasta ajungând în comă la spital.

Dana Roba a fost externată și a povestit filmul tragediei, iar acum soțul ei face tot ce îi stă în putință să scape de anii grei de închisoare.  

După ce soția lui a fost externată, Daniel Balaciu se pare că face tot posibilul să se apere. După ce Dana Roba a fost la un pas de moarte din cauza acestuia, bărbatul a declarat că regretă ce s-a întâmplat și că nu o să se mai repete vreun incident asemănător.

Tot Daniel susține că vrea să fie judecat în libertate pentru că fetițele pe care le are cu Dana au nevoie de el. Încă de la bun început, bărbatul a susținut că și-a lovit soția în legitimă apărare, fapt ce a fost negat total de make-up artist.

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare.

Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. 

Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah”, a mai spus Daniel Balaciu, conform SpyNews.ro.

Comenteaza