Ce avere impresionantă are Smiley. Artistul este unul dintre cei mai bogați din România

Ce avere impresionantă are Smiley. Artistul este unul dintre cei mai bogați din România

Smiley este unul dintre cei mai bogați oameni din România, după mai mulți ani de carieră și câteva afaceri profitabile.

Smiley a investit în câteva afaceri. Cea mai cunoscută dintre ele fiind casa de discuri, acolo unde deține 70% din profit. 
 
Smiley, averea impresionantă pe care o deține

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați cântăreți din România. Pentru succes a muncit, însă, acum se bucură de o avere uriașa, estomata la câteva milioane de euro. De-a lungul timpului, Smiley a investit în câteva afaceri, cea mai cunoscută dintre ele fiind casa de discuri, acolo unde deține 70% din profit.

Din anul 2011 până în anul 2017 firma a făcut un profit anual de aproximativ 700.000 de euro. Cu atât mai mult, din anul 2018 valoarea a crescut, astfel aceasta a ajuns la 820.000 de euro. Însă, din anul 2021 sumele s-ar fi mărit, din nou.În acest fel, profitul iubitul Ginei Pistol ar fi crescut de patru ori mai mult. Și nu s-a mulțumit cu atât.

Cu ce se mai ocupă Smiley

Cântărețul se mai ocupă atât cu mobiliarele, cât și cu hainele. În anul 2021 o companie cu care acesta este asociat ar fi avut o cifra de afacere în valoare de 295.000 de lei, el având 30% din acțiuni.

Însă, să nu uităm de mediul online. Acesta mai ia din YouTube în jur de 10 milioane de euro. Smiley este, așadar, unul dintre cei mai bogați artiști de la noi.


 
 
 
 
 

Comenteaza