Câți bani primesc concurenții Survivor, pentru fiecare zi în emisiune. Sunt sume colosale

Câți bani primesc concurenții Survivor, pentru fiecare zi în emisiune. Sunt sume colosale

Fiecare concurent Survivor România primește o sumă de bani pentru fiecare zi pe care o petrece în emisiune.

La „Survivor România” au venit forțe proaspete! Crina Abrudan este una dintre persoanele care iau parte, acum, în competiția care se filmează în Republica Dominicană. Fiecare concurent care face parte din show are un contract în urma căruia este stabilită și o remunerație. Iată câți bani primește concurenta, pentru fiecare zi petrecută în competiție!

În ediția de luni, 13 februarie 2023, noi concurenți s-au alăturat competiției „Survivor România”, show-ul care se filmează în Republica Dominicană și care rulează la Pro TV. Crina Abrudan este una dintre concurentele care au acceptat provocarea de a-și testa limitele, în junglă. Fosta știristă de la Antena 1, însă, a semnat un contract cu Pro TV, înainte de a ajunge în competiție. Fiecare concurent primește, în funcție de perioada petrecută în show, o anumită sumă de bani.

Crina Abrudan primește o anumită remunerație, pentru fiecare zi petrecută la „Survivor România” 2023. Fosta știristă de la Antena 1 câștigă mult mai puțin decât Vica Blochina sau Carmen Grebenișan. Potrivit informațiilor, concurenta în vârstă de 45 de ani ar încasa între 1700 și 2000 de euro pe săptămână, arată Fanatik.

La un simplu calcul matematic, dacă fosta știristă de la Antena 1 câștigă între 1700 și 2000 de euro pe săptămână, atunci, pentru o singură zi petrecută la „Survivor România”, Crina Abrudan încasează între 250 și 300 de euro, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza