Cum arată clujeanca Vlăduța Lupău, după ce și-a injectat acid în buze: „Rezultatul pe care eu mi-l doresc”

Cum arată clujeanca Vlăduța Lupău, după ce și-a injectat acid în buze: „Rezultatul pe care eu mi-l doresc”

 Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor că a trecut prin cabinetul medicului estetician, pentru a-și mări buzele cu acid hialuronic.

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi și își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Nu mai este un secret că tot mai multe vedete aleg să treacă pragul cabinetului estetician pentru schimbări majore, dar nu la fel se poate spune și despre Vlăduța Lupău, care a optat pentru un look natural.

Artista a povestit pe Instagram că a mai apelat la astfel de procedură non-invazivă și că astăzi și-a pus din nou acid hialuronic în buze.

Vlăduța Lupău a spus că nu își dorește o schimbare radicală, ci la fel ca de obicei, a optat pentru un look natural. Artista le-a mai spus fanilor că rezultatul se va vedea abia peste două - trei zile, pentru că imediat după procedură, buzele pot să fie umflate.

„Am venit să, momentan sunt dată cu ruj și creion, o să mă șterg, și o să îmi aranjeze buzele. Abia aștept. Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj. Cu siguranță mâine-poimâne, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață. Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două - trei zile”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.
 
Imediat după ce le-a povestit fanilor că urmează să își pună acid hialuronic în buze, artista s-a demachiat și s-a lăsat pe mâinile medicului estetician. Ulterior, Vlăduța Lupău a postat și o imagine după intervenția non-invazivă, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 

Comenteaza