Vlăduța Lupău a ajuns pe patul de spital. Clujeanca și-a anulat toate evenimentele din perioada aceasta

Vlăduța Lupău a ajuns pe patul de spital. Clujeanca și-a anulat toate evenimentele din perioada aceasta
| Foto: wowbiz.ro

Vlăduța Lupău se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să-și anuleze evenimentele din perioada aceasta.
 

Anul ce stă să se încheie a fost pentru Vlăduța Lupău unul cu multe reușite, cea mai importantă fiind aceea că a adus pe lume un copil, primul al familiei, după ce a pierdut două sarcini.

Însă, pe lângă faptul că a născut, iar rolul de părinte s-a dovedit a fi, pe cât de frumos, pe atât de greu, cântăreața nu a uitat nici de viața profesională.

La scurt timp de la naștere a revenit în fața fanilor, iar agenda sa a fost până acum plină, având cântări atât în țară, cât și peste hotare. 

Doar că acum, pentru că mai erau multe evenimentele pe care trebuia să le onoreze, soția lui Adi Rus a pus totul pe pauză. Și asta pentru că problemele de sănătate nu îi dau pace.

În urmă cu puțin timp, cântăreața a publicat în mediul online, acolo unde este foarte activă și unde are o mulțime de admiratori, o imagine de pe patul de spital.

Se pare că ziua de joi nu a început prea bine pentru ea, căci a fost nevoie să se interneze, având în vedere că în imagine apare în pijamale și papuci de casă.

Fără să dea prea multe detalii despre starea sa de sănătate, Vlăduța Lupău a ținut doar să menționeze că, din cauza problemelor pe care le are acum, este nevoită să își pună, deocamdată, cariera pe pauză, lucru ce se întâmplă în cazul ei foarte rar, doar în situații extreme. 

Astfel că nu va putea ajunge la evenimentul la care trebuia să se prezinte în această seară, la Chișinău.

”Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău. Ne vedem la următorul”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, direct de la spital.

În tot acest timp, cât vedeta se află sub supravegherea medicilor, Adi Rus și-a luat încă o dată atribuțiile de tată în serios și a devenit părinte cu normă întreagă.

În timp ce soția e pe patul de spital, el are mare grijă de Iair, acasă, încercând să nu-l facă să simtă că mama sa nu este bine și nu le este alături, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza