Cătălin Botezatu face declarații șocante despre Adelina Pestrițu: ”Toată lumea ştie că a fost dansatoare în Ibiza! Este o… ”

Cătălin Botezatu face declarații șocante despre Adelina Pestrițu: ”Toată lumea ştie că a fost dansatoare în Ibiza! Este o… ”

 Cătălin Botezatu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre vedeta Adelina Pestrițu.

Bruneta ocupă locul 2 într-un top al celor cunoscute femei din România.

Suprinzător, fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu abia a prins podiumul iar Mihaela Rădulescu ocupă locul 1. Designerul o aseamănă cu Madonna, diva care s-a tot reinventat pe parcursul anilor, reușind să rămână în inimile fanilor.

Declarațiile despre Adelina Pestrițu

Iată și declarațiile lui Cătălin Botezatu despre brunetă: „Pentru mine, Adelina este o femeie cu trăsături frumoase, ne-a reprezentat și în America. Este foarte greu să le dai un loc Biancăi și Pestriței.

Dacă o pun pe Bianca pe locul al doilea, lumea ar spune că a fost iubita mea, așa că merge la Adelina, deși a fost blamată și comentată de toată lumea.

Nu înțeleg de ce i se aduce în față trecutul, când mai important e prezentul. Nu cred că nu și-a asumat tinerețea, toată lumea știe că a fost dansatoare în Ibiza”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru playtech.

În afară de frumusețea ei fizică, Bote mai apreciază și modul în care se promovează Adelina Pestrițu.

„Pentru mine, însă, ea este o femeie cu trăsături frumoase, este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri, dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel.

Ne-a reprezentat și în America, nu oricine ajunge pe covorul roșu, acolo n-a fost vorba despre Adelina, ci despre o româncă frumoasă, cu stil. Adelina are un caracter frumos și o familie minunată, îmi place că se promovează în mod decent, elegant”, a mai adăugat el, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza