Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după ce s-a scris că a murit! Prețul este ȘOCANT

Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam după ce s-a scris că a murit! Prețul este ȘOCANT

Florin Salam și fiica lui, Betty, vor susține în curând un concert pentru prima dată împreună pe o scenă.

În spațiul public a circulat, recent, un zvon potrivit căruia Florin Salam s-ar fi stins din viață.

Această informație a fost dezmințită de familia artistului și, mai mult decât atât, „Regele Manelelor” a intrat într-un live pe rețelele de socializare, la scurt timp, anunțându-și atât persoanele apropiate, cât și fanii că este în regulă și că urmează să se întoarcă pe scenă.

În acest sens, în data de 27 august 2022, Florin Salam va susține un eveniment alături de fiica lui, Betty, în Parcul Herăstrău din București, iar biletele se află în număr limitat.

Persoanele care doresc să meargă la eveniment trebuie să plătească pentru un bilet „Acces General” prețul de 127,14 lei (redus de la 150 de lei). De asemenea, un bilet „Acces General Presale 1” costă 84,76 de lei (redus de la 150 de lei), iar un bilet pentru „Acces General Presale 2” costă 105,95 lei (redus de la 150 de lei).

În spațiul public a apărut, în seara zilei de 13 august 2022, o informație potrivit căreia Florin Salam ar fi murit. Această informație a fost dezmințită clar de familia artistului și, mai mult decât atât, „Regele Manelelor” a și făcut un live pe internet prin care a transmis că este bine, potrivit cancan.ro.

Comenteaza