Câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite” angajată la hotelul lui Borcea. Ce salariu primește de la afacerist

Câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite” angajată la hotelul lui Borcea. Ce salariu primește de la afacerist
| Foto: wowbiz.ro

Narcisa Birjaru, femeia care a câștigat Chefi la Cuțite, este angajata hotelului lui Cristi Borcea la Olimp. 

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite, s-a angajat la hotelul pe care Cristi Borcea îl deține în Olimp. Aceasta a ajuns să lucreze pentru afacerist după ce a fost remarcată de soţia acestuia, Valentina Pelinel.

Înainte de a accepta oferta, Narcisa Birjaru a pus anumite condiții și a negociat pentru un salariu lunar care ar depăși 1500 de euro.

Conştientă de volumul mare de muncă, câştigătoarea marelui premiu de 30.000 de euro, i-a cerut lui Cristi Borcea să suporte costurile pe care le implica hrana şi cazarea acesteia, dar și ale soțului ei, Alex, cerințe care i-au fost acceptate imediat de afacerist.

Totodată, a dorit să stabilească de la bun început că acceptă această ofertă ca sezonier, dorindu-și ca după terminarea verii să se axeze pe restaurantele de lux, dar și pe alte oferte care pot veni pe parcurs.

Pe lângă toate aceste benefici, Narcisa Birjaru are și dreptul de a decide totul cu privire la meniul restaurantului din hotelul lui Cristi Borcea. 

Potrivit surselor, Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, pe postul de ajutor de bucătar, din cauză că nu are o diploma de bucătar, dar aceast lucru nu este un impediment pentru aceasta de a coordona tot ce ține de bucătăria hotelului.

Narcisa Birjaru speră ca după această perioadă petrecută la mare să înceapă munca în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite i-a promis acesteia că va fi printre primii săi angajați în restaurantul pe care îl va inaugura în această toamnă.

„De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!”, a declarat Cătălin Scărlătescu după terminarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite, potrivit wowbiz.ro

 

 

Comenteaza