Cocheta Mari care spunea „Nu apă” dezvăluie „salariul” pe care l-a primit de la Schimb de Mame

Cocheta Mari care spunea „Nu apă” dezvăluie „salariul” pe care l-a primit de la Schimb de Mame

La mai bine de 6 ani de când a apărut la Schimb de mame, Mari a spus cu cât a fost plătită pentru a participa la emisiune.

Mari s-a definit a fi o femeie cochetă, cu un stil de viață inedit și cu un mod rebel de a-și crește copiii. A devenit imediat iubită de publicul de pe micile ecrane, dar pentru episodul în care a apărut a încasat doar 500 de euro. Pe de altă parte, a spus și cât câștigă cei care vin acum la emisiune.

Potrivit spuselor lui Mari pe TikTok, acum s-ar primi 3.400 de lei de concurent pentru Schimb de mame de la Prima TV.

„Atunci, 500 de euro, acum e mai mult! Acum, am înțeles că este 3.400 de lei (n.r. – suma care se oferă pentru participarea la „Schimb de Mame”). Orie emisiune se plătește!”, spune Mari.

Maria Tănase, pe numele său real, a plecat de lângă familia sa din Goronești, județul Vâlcea și a pornit spre Teleorman, unde a luat locul mamei din familia Bălan.

Instalată în casă, a făcut un nou set de reguli pentru cei doi copii, dar a rămas șocată când a aflat că ei primeau apă la pachet, nu suc.

Fetele sale vedeau și alcool și nu a înțeles cum este posibil așa ceva. Atunci a spus: „Nu apă. Vede la un copil un suc și el să bea apă!”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza