Carmen Grebenișan părăsește Survivor România?! Lovitură de zile mari pentru „faimoșii”

Carmen Grebenișan părăsește Survivor România?! Lovitură de zile mari pentru „faimoșii”
| Foto: cancan.ro

Carmen Grebenișan se află la un pas de eliminare, în competiția Survivor România.

Carmen Grebenișan se va afla pe lista concurenților propuși către eliminare, la Survivor România. „Faimoasa” de la Pro TV își va auzi numele rostit de șase ori, în ediția de marți, 18 aprilie 2023, care va rula pe micile ecrane. Blondina se află pe picior de plecare din jungla Dominicană, după ce strânge cele mai multe voturi din partea celorlalți concurenți (6 din 10 voturi).

Carmen Grebenișan nu va fi singura propusă către eliminare, în competiția Survivor România de la Pro TV. Pe listă se va afla și Alin Chirilă. Concurentul a fost cel de-al doilea nominalizat spre eliminare, votat fiind de purtătorul colanului de imunitate, Robert Muscalu. Însă, ținând cont de faptul că Alin este considerat marele favorit la câștigarea competiției Survivor (în opinia cotelor caselor de pariuri și nu numai), Carmen are mari „șanse” să fie eliminată.

Pe de altă parte, pentru fosta tabără a „Faimoșilor” ar putea reprezenta o nouă lovitură, după plecarea lui Kamara și eliminarea lui Ionuț Iftimoaie. În condițiile în care Carmen Grebenișan va fi eliminată de la Survivor, atunci în competiție vor rămâne două „Faimoase”, și anume Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza