Carmen Grebenișan, dată afară de la Survivor România?! Domnul Dan face anunțul oficial...

 Carmen Grebenișan, dată afară de la Survivor România?! Domnul Dan face anunțul oficial...
| Foto: cancan.ro

Dan Pavel a făcut un anunț cu neașteptat, în cadrul ediției Survivor, ce va fi difuzată pe data de 4 aprilie.

S-a întâmplat în timpul episodului ce va fi difuzat marți, 4 aprilie, pe Pro TV, episod difuzat cu o zi înainte pe Voyo. Totul a plecat de la proba de imunitate, disputată, pentru prima dată la Survivor 2023, în sistem piramidal. Câștigătorul și, implicit, deținătorul totemului de imunitate a fost Dan Ursa, fostul Războinic dobândind atât șansa de a nu fi propus spre eliminare, cât și posibilitatea de a nominaliza un alt concurent.

Șocul serii s-a produs în timpul consiliului, când absolut toate voturile foștilor Războinici au fost îndreptate către Carmen Grebenișan. Bineînțeles, așa cum au și recunoscut, de altfel, nominalizarea a fost una strategică, ex-componenții echipei albastre vorbind, în prealabil, pentru a vota la fel.

După ce influencerița a fost votată, a urmat și votul câștigătorului totemului de imunitate, Dan Ursa nominalizându-l pe Remus Boroiu, unul dintre „greii” competiției. Ceea ce înseamnă că, foarte probabil, Carmen Grebenișan va fi concurenta eliminată în episodul de miercuri seară, potrivit cancan.ro.

Comenteaza