Horoscop 30 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie trece prin neînțelegeri cu partenerul de viață

Horoscop 30 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie trece prin neînțelegeri cu partenerul de viață
| Foto: fanatik.ro

 Horoscopul lui Neti Sandu pentru 30 iunie aduce vești mai neplăcute pentru unii dintre nativii zodiacului.

RAC
 
E posibil să luaţi nişte bani şi să vă mai luaţi ce vă place, nu numai ce vă trebuie ca toţi se duc pe facturi şi mâncare. O să daţi drumul proiectelor noi, poate s-a găsit finanţare şi o să meargă totul, ca uns, că s-or mai oferi nişte cunoscuţi să v-ajute.

LEU
 
Or să vină şi acei bani de la care vă luaserăţi adio şi o să completaţi lipsurile, că altfel rămân în aer nişte aspecte. Poate luaţi legătura cu omologii voştri de pe la alte sedii, din alte oraşe fie vă duceţi le ei, sau vă conversaţi în video ca să luaţi în discuţie nişte detalii.

FECIOARĂ
 
Relaţia cu partenerul de cuplu o să fie şi mai sudată şi unii dintre voi visaţi la căsătorie! O să fie nevoie de priceperea voastră ca să puneţi pe roate o afacere promiţătoare şi să vă asigurați succesul, că munca voastră o să fie bine cotată.

BALANŢĂ
 
O să treceți peste niște neînțelegeri cu partenerul de viață ca relația să meargă mai departe - e an bun de căsătorie! Poate vă faceţi curaj să le cereţi şefilor banii din urmă, o mărire de salariu, nişte facilităţi şi e de insistat ca terenul e propice şi nu vă-ntâlniţi des cu asemenea context.

SCORPION
 
Un control medical v-ar scuti de nişte neplăceri ulterioare şi v-ar ajuta să vedeţi cu ce să trataţi o afecţiune dac-apare. O să faceţi o evaluare a banilor din cont să vă asiguraţi că v-ajung pentru datoriile lunare şi cu economiile o să puteţi pleca în concediu, dacă nu, mai strângeţi bani.

SĂGETĂTOR
 
O să vă acapareze interesul cineva care vă poate deveni partener de cuplu, dacă n-aveţi pe nimeni. Se pot rezolva chestiuni care ţin de o promovare, poate o să căpătaţi un titlu şi va fi un câştig de imagine, or să vină şi banii, cât de curând.

CAPRICORN
 
Se poate să negociaţi un contract şi să nu vă daţi acordul până nu vă sunt acceptate condiţiile. O problemă mai veche erodează pe dinăuntru şi poate staţi de vorbă cu persoana care vă crease acea distorsiune sufletească şi lucrurile vor intra în normal.

VĂRSĂTOR
 
Poate plănuiţi o plecare în week-end cu grupul ca să vă rupeţi de stresul coditian şi să vă vină idei, să fiţi în largul vostru. Se poate să v-alegeţi un traseu de vacanţă, să exploraţi o zonă întinsă, poate veţi conduce ore-n şir că preferaţi maşina, avionului.

PEŞTI
 
O ieşire la cafea, cu un posibil partener de cuplu ar clarifica nişte aspecte care vă ţin încordaţi şi v-ar detensiona. Poate-ați comandat diverse lucruri, aparatură pentru uz casnic, şi ca să lucraţi de-acasă, că probabil, cele vechi s-au deteriorat şi trebuie înlocuite.

BERBEC
 
Se poate să vă specializaţi într-un domeniu, să luaţi cursuri şi de şoferie, printre altele, că unii dintre voi o să cumpăraţi maşina. O să treacă diseară cineva pe la voi, poate primiţi ceva în dar, e posibil şi să ieşiţi la o terasă ca să luaţi şi aer şi să mai vedeţi şi altă lume.

TAUR
 
O să puteţi semna nişte acte care să vă confere nişte drepturi pentru care aţi muncit ani la rândul. Se pare c-or să vă convingă nişte parteneri de afaceri să intraţi într-o combinaţie care să v-aducă beneficii, să vă asiguraţi confortul financiar.

GEMENI
 
O să vă suplimentaţi veniturile, poate veţi lucra şi în colaborare şi o să vă puteţi mişca dac-o s-aveţi bani de buzunar. Idei aveţi, iniţiativele vă reuşesc, vă aflaţi într-un vârf de forma şi o să vă faceţi remarcaţi prin calitatea muncii pe care o prestaţi. Vin şi recompensele.

sursă: stirileprotv

Comenteaza