Bomba anului! S-a aflat cine ar fi amanta lui Gigi Becali. Este cunoscută în showbiz-ul românesc!

Bomba anului! S-a aflat cine ar fi amanta lui Gigi Becali. Este cunoscută în showbiz-ul românesc!
| Foto: ziareonline.ro

Gigi Becali este acum un bărbat foarte familist. Însă, în trecut a avut și el amante.

Gigi Becali a fost mereu un apărător al familiei tradiționale, iar în prezent nici nu se mai duce la nunți, deoarece nu mai suportă muzica de petrecere, ci doar pe cea bisericească. Milionarul se pare însă că nu a fost mereu ușă de biserică, iar acum s-a aflat cu cine s-a iubit din showbizz-ul românesc!

Gigi Becali a dat dovadă de multe ori că pune familia pe primul loc și i-a arătat mereu cu degetul pe cei care au mai ”călcat strâmb”. Ei bine, acum s-a aflat că nici el nu a fost mai breaz, ci și-a înșelat soția. Cel puțin așa susține fostul parlamentar Cristian ”Mitralieră” Rizea, care a spus și cine era amanta!

Fostul om politic, actual urmărit general după ce a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de influență, refugiat de mâna lungă a legii în Republica Moldova, este cel care îl acuză pe Gigi Becali de infidelitate. Mai rău de-atât, vine cu acuzații foarte grave la adresa unei vedete respectate din România. Acesta o acuză pe nimeni alta decât pe Tania Budi de prostituție! Spune că vedeta se iubea cu Gigi Becali pe bani!

Mai târziu, după ce a ajuns după gratii, și-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanta, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București–Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul pentru celebra divă!

Stiu că acesta a încercat să „profite” și el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în „pachetul” plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă!”, sunt acuzațiile făcute de Cristian Rizea.

Gigi Becali și-a făcut cruce cu două mâini când a auzit aceste acuzații și a spus că a avut noroc că soția sa și fetele lui nu au crezut nimic, ba chiar au râs. Patronul FCSB a spus că a cunoscut-o pe Tania Budi acum 23 de ani, în America și nici nu a vorbit cu ea. Erau la o nuntă.

“N-ai văzut ăla, că vezi doamne, cum îl cheamă pe ăla: Rizea. A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. Odată am văzut-o și nici atunci nu am vorbit cu ea, vezi doamne, Gigi Becali, combinație cu Tania Budi. Doamne ferească-mă! Păi îmi trebuie mie femeia alta mie acuma? Doamne ferească-mă înțelegi?

Minciuni. Deci te tulbură. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu? Sau că, vezi doamne, nu știu cu ce judecător eram prieteni jucam table, dar nu am văzut în viața mea pe judecătorul ăla … Nu mă mai interesează, dacă nu mai am treabă cu lumea”, a spus Becali.

Dacă Gigi Becali s-a limitat doar la a râde de acuzațiile lui Rizea, împreună cu familia lui, Tania Budi a răbufnit! Frumoasa blondină a recunoscut că acuzatorul Cristian Rizea a tot invitat-o la cafea ani de zile la rând, până când vedeta s-a văzut nevoită să-i dea block pe rețelele de socializare, pentru a scăpa de el. Fosta prezentatoare de televizune ne-a declarat că nu are de gând să lase lucrurile așa!

“Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, ne-a declarat Tania Budi, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza