Bogdan Mocanu ar putea rămâne fără braț! Vedeta de la Puterea Dragostei a fost TĂIAT într-un club

Bogdan Mocanu ar putea rămâne fără braț! Vedeta de la Puterea Dragostei a fost TĂIAT într-un club

Bogdan Mocanu a fost tăiat la braț de către un tânăr, în timp ce se distra într-un club din Constanța.
 

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai apreciați și urmăriți foști concurenți ai show-ului ”Puterea Dragostei”, nu trece deloc prin momente plăcute.

În urmă cu câteva zile, tânărul, în urma unui conflict, a ajuns să aibă o rană deschisă la nivelul brațului. Atunci, Mocanu și prietenii lui se aflau într-un club de pe litoral, moment în care a fost atacat cu arme albe, după ce ar fi intrat în vorbă cu o tânără.

În urma disputei, fostul concurent de la Kanal D a ajuns de urgență pe mână medicilor din Constanța, care i-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Doar că acum, la câteva zile distanță, Bogdan Mocanu spune că tratamentul la care a fost supus i-a făcut mai mult rău decât bine. 

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamentul jos și au văzut „opera de artă” au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV. 

”Trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat tânărul, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza