Bianca Drăgușanu, văzută cu un alt bărbat! Blondina a fost prinsă cu altcineva decât Bodi și Bădălău

Bianca Drăgușanu, văzută cu un alt bărbat! Blondina a fost prinsă cu altcineva decât Bodi și Bădălău
| Foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș cu un alt bărbat, care nu e nici Gabi Bădălău, nici Alex Bodi. 

Duminică seară, Bianca Drăgușanu a mers să ia cina în oraș alături de sora ei, dar și de un tânăr misterios, destul de chipeș. Blondina a fost luată de acasă de acest bărbat care ar părea că are în jur de 30 de ani. Diva i-a stat de-a dreapta în mașină, iar sora ei pe bancheta din spate. Totuși, la restaurant lucrurile s-au cam schimbat. Căci, tânărul admirator a „primit” loc la masă în capătul opus de vedetă, ea preferând să stea alături de sora ei. Tânărului parcă i se citea pe chip supărarea că Bianca l-a „pus la colț”.

La puțin timp după, la cina de pe malul lacului Herăstrău s-au alăturat și alte două prietene ale Biancăi.

Să fie, oare, un nou început pentru controversata vedetă din showbiz? Pornind pe premisa că „al treilea câștigă”, Bianca pare să-i fi lăsat în urmă pe Gabi Bădălău și Alex Bodi, cu care a avut nenumărate dispute în ultima vreme.

În ultimele aproape două decenii, fosta moderatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine” a schimbat foarte multe la ea. De la cel mai mic detaliu, cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, a sânilor și a posteriorului. Desigur, nici nasul vedetei nu a rămas neatins. În plus, blonda și-a dorit ca dinții ei să fie perfecți, motiv pentru care și-a pus fațete, potrivit cancan.ro.

Comenteaza