Bianca Drăgușanu, un nou scandal în online. Din ce cauza și-a ieșit din minți: „Să vi-l băgați în... vă dau și..”

Bianca Drăgușanu, un nou scandal în online. Din ce cauza și-a ieșit din minți: „Să vi-l băgați în... vă dau și..”

Bianca Drăgușanu s-a înfuriat la culme după ce a primit un cadou care nu i-a plăcut.

Bianca Drăgușanu a împlinit de curând 40 de ani. A orgaizat o petrecere ca la carte, cu zeci de persoane. S-a simțit ca o adevărată prințesă, iar prietenii au răsfățat-o cu cele mai de valoare cadouri și cele mai bogate buchete de flori.

Fericirea blondinei a fost umbrită de un mic eveniment care a făcut-o să răbufnească pe rețelele de socializare. 

Printre prietenii Biancăi Drăgușanu care au fost prezenți la petrecere și pe care i-a invitat personal, și-au făcut simțită prezența și câteva persona neinvitate care au iritat-o la culme pe fosta lui Victor Slav. Diva le-a povestit fanilor săi de pe Intagram ce cadouri a putut să primeasă de la două persone neinvitate, cadouri pe care a de gând să le și dea înapoi.

Mai exact, Bianca Drăgușanu a primit un săpun și un odorizant de baie de la persoanele ninvitate. Acest gest a scos-o din sărite pe blondină și le-a amenințat pe cele două persoane că se gândește dacă le va da în vileag sau nu, având în vedere că Bianca a mărturisit că pot fi destul de cunoscute în mediul online. 

Bianca Drăgușanu le-a adresat cuvinte jignitoare celor două femei și a declarat că era mult mai mulțumită dacă veneau doar cu o felicitare în loc de un săpun și câțiva trandafiri din plastic.

„Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine.

Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu' meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza