Bianca Drăgușanu și Victor Slav se află într-un scandal de proporții. Ce motiv de ceartă a găsit vedeta

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se află într-un scandal de proporții. Ce motiv de ceartă a găsit vedeta
| Foto: spynews.ro.

Bianca Drăgușanu se află într-un scandal continuu cu Victor Slav din cauza nemulțumirii sale față de creșterea pe care i-o oferă barbatul, micuței.

 Un apropiat din cuplul celor doi a dezvăluit că în ultima perioadă, Victor Slav o neglijează pe fiica lui. Iată ce mai dezvăluit prietena celor doi!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, acum câțiva ani. În urma evenimentelor mai puțin frumoase dintre ei, aceștia au decis să divorțeze, dar au păstrat legătura datorită fiicei lor, Sofia.

Victor Slav și-a refăcut viața alături de o tânără discretă, Selina, la fel și frumoasa blondină care trăiește o poveste de dragoste împreună cu afaceristul Gabi Bădălău.

Blondina este din ce în ce mai supărată pe tatăl copilului ei, deoarece aceasta consideră că fostul soț nu o ajută financiar și nici nu se implică în totalitate în creșterea micuței.

Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.
Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.”, au declarat surse apropiate din cuplul celor doi, potrivit playtech.ro.

După ce prietena celor doi a dezvăluit că Victor Slav nu ar fi un tată nepăsător în creșterea micuței, fostul soț preferă să nu intre în conflict cu mama fiicei lui, chiar dacă pe aceasta o deranjează mai multe lucruri. Mai mult de atât, Victor Slav se înțelege de minune cu fosta lui soacră, mama Biancăi Drăgușeanu.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite.

Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict.

Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună.”, a mai menționat prietena apropiată a celor doi, potrivit playtech.ro, citat de spynews.ro.

Divorțul dintre Bianca Drăgușeanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce frumoasa blondină a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.

Comenteaza