Bianca Drăgușanu „hărțuită” de Alex Bodi. Declarațiile vedetei: „Nu vreau să existe certuri și nici scandaluri”

Bianca Drăgușanu „hărțuită” de Alex Bodi. Declarațiile vedetei: „Nu vreau să existe certuri și nici scandaluri”
| Foto: cancan.ro

Un apropiat al fostului cuplu Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a dezvăluit câteva detalii despre ceea ce se întâmplă acum între cei doi.

Conform surselor noastre, musculosul încearcă din răsputeri să o “recucerească” pe fosta lui soție, care, în prezent, trăiește o poveste de iubire alături de Gabi Bădălău. În plus, am aflat cum Bodi i-ar fi “plantat” celebrei blonde, în dormitor, 1.001 trandafiri, chiar în timp ce era cuplat cu Daria Radionova.

De când a scăpat de arestul la domiciliu, Alex Bodi ar fi început să își pună în aplicare planurile de a o recuceri pe Bianca Drăgușanu. Când nu merge după ea în saloanele de înfrumusețare pe care le frecventează – paparazzii CANCAN.RO au surprins în exclusivitate un astfel de  moment, în care Bodi s-a năpustit asupra fostei soții – nu se ferește să își facă apariția în localurile în care blonda ia masa alături de fiica ei sau de prietenele sale. Mai mult, inculpat într-un răsunător dosar de proxenetism, Bodi i-ar face Biancăi declarații siropoase și ar recurge la tot felul de “șantaje” emoționale ca să primească o nouă șansă.

Sursa noastră ne-a mai mărturisit că, uneori, Alex Bodi are lacrimi în ochi… plânge când îi vorbește fostei prezentatoare despre sentimentele pe care le are pentru ea sau în clipa în care îi cere să se împace.

“De fiecare dată când el vine la ea, fie în restaurantele în care se află cu fetița sau la saloane de înfrumusețare, îi declară dragostea, sentimentele pe care încă le are. O roagă să fie prieteni, să înceapă o relație de la zero, să aibă încredere în el. Îi spune că o iubește, că nu poate să trăiască fără ea”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, unul dintre apropiații fostului cuplu.

Planul de a fi din nou cu Bianca Drăgușanu, pentru care pare că ar fi făcut o obsesie, ar fi fost demarat încă de pe vremea când Bodi era cuplat cu Daria Radionova, ne-a mai spus unul dintre amicii foștilor soți. Potrivit acestuia, Alex Bodi și-a rugat un prieten, într-una dintre zilele în care se afla în arest la domiciliu, să-i ducă fostei soții, din partea lui, un buchet impresionant de trandafiri. Înainte, musculosul i-ar fi „pasat” mesagerului cheia de la apartamentul blondei, iar surpriza romantică ar fi ajuns pe patul din dormitorul pe care l-au împărțit în trecut.

“Când el era în arest la domiciliu, iar Bianca se afla la începutul relației cu Gabi Bădălău, a dat cheia de la apartamentul ei (n.r.: încă nu i-o restituise) unui prieten și acesta a adus în dormitor un buchet cu 1.001 trandafiri din partea lui”, ne-a dezvăluit în exclusivitate sursa citată.

“Mă privește pe mine, nu vreau să dau declarații. Nu vreau să mai fac deliciul publicului și să mai spun lucruri. Nu vreau să mai comentez nimic. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu văd că există probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să își vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări sau alte lucruri.

Toată lumea își vede de treaba lui și toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nu vreau să existe nici certuri și nici scandaluri… Îmi pare rău că se vorbește atât de mult despre o chestie nesemnificativă și că se creează vâlva asta, nu știu de ce se exagerează așa de mult”, a declarat vedeta seara trecută, în cadrul ediției de la “Xtra Night Show, potrivit cancan.ro.

Comenteaza