Bianca Drăgușanu desființată de o colegă de TV. Ce jigniri a primit blondina

Bianca Drăgușanu desființată de o colegă de TV. Ce jigniri a primit blondina
| Foto: playtech.ro

 Cristina Cioran a vorbit despre Bianca Drăgușanu după ce l-ar fi terfelit pe actualul iubit al acesteia.

 

Cunoscută pentru modul liber de a discuta despre orice și oricine, Cristina Cioran a decis că trebuie să vorbească și despre diva Bianca Drăgușanu. Recent, invitată la ”Vorbește Lumea”, Cristina Cioran a dat de pământ cu actualul partener al blondei, Gabi Bădălău. Deși a recunoscut că-i știe metehnele, Cristina Cioran nu a avut rețineri să facă același lucru și cu Bianca.

”Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă

Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a spus Cristina Cioran.

Declarațiile vedetei Cristina Cioran se pare că nu au rămas fără ecou în tabăra Biancăi Drăgușanu. Conform celor de la Cancan.ro, Bianca ar fi reacționat destul de dur, după ce ar fi aflat de cele declarate de Cristina Cioran la ”Vorbește Lumea” atât despre ea, cât și despre Gabi Bădălău. Surse apropiate, spune Cancan.ro, ar fi declarat că Bianca a răbufnit aproape violent, declarând:

”Ea, pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?”, ar fi explodat Bianca la declarațiile Cristinei.
Cristina Cioran nu ar fi la prima declarație legată de Bianca Drăgușanu. În trecut vedeta a mai avut păreri legate de modul cum arată Bianca, dar și despre relația cu Gabi Bădălău.

”Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el. Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia?

Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul. Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat!”, a mai declarat Cristina Cioran potrivit playtech.ro

Comenteaza