Bia Khalifa îl înșeală deja pe Fulgy! Tânăra a fost văzută la restaurant cu un bărbat cu care s-a iubit în trecut

Bia Khalifa îl înșeală deja pe Fulgy! Tânăra a fost văzută la restaurant cu un bărbat cu care s-a iubit în trecut

Deși a anunțat că are o relație cu Fulgy, iată că Bia Khalifa a fost surprinsă alături de Sișu, bărbatul cu care anunța că a avut o relație în trecut.

În urmă cu doar câteva zile, Bia Khalifa a anunțat că e într-o relație cu Fulgy, iar cei doi deja s-au mutat împreună și sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Povestea lor de dragoste a început chiar de pe rețelele de socializare, iar până a forma un cuplu a mai fost doar un pas.

Prima reacție a Biei Khalifa după ce a fost surprinsă cu Tudor Sișu la un restaurant. Ea are o relație cu Fulgy
Cu toate că lucrurile par a merge bine între ei, ieri, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini cu Bia Khalifa la un restaurant din Capitală, acolo nu a venit singură, ci însoțită de nimeni altcineva decât rapperul Tudor Sișu.

Știm cu toții că în trecut blondina anunța că a avut o relație cu rapperul, iar faptul că acum au ieșit împreună ne-a cam pus pe gânduri. Totuși, reporterii Spynews.ro au luat legătura cu Bia Khalifa, iar ”Regina Only fans-ului” spune ce se petrece de fapt și ce legătură mai are în prezent cu Sișu, dacă e într-o relație cu Fulgy.

”Este un subiect foarte interesant și s-a intereprat greșit ceva ce nu trebuia să se interpreteze greșit. Suntem pe data de 25 ianuarie, peste 4 zile e ziua mea și avem două evenimente, eu cu Sișu, e implicat oarecum în ziua mea, într-un club din București unde mă vor aștepta toate prietenele. Vorbim despre acest eveniment de o lună, ne-am văzut, am zis să mergem la masă că unde să mergem altundeva că e frig afară, am vrut să mergem să mâncăm ceva ca doi oameni normali și nu s-a întâmplat nimic mai mult decât să discutăm de ziua de 29, când e ziua mea, respectiv 27, pe lângă discuțiile noastre amicale”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 
Iată, conform spuselor sale, Bia Khalifa susține că a ieșit cu Sișu ca prieteni pentru a discuta despre evenimentul pentru ziua ei de naștere. Ea a continuat seria declarațiilor și ne-a spus că Sișu a dus-o și acasă, acolo unde locuiește împreună cu iubitul ei, Fulgy.

Bia Khalifa are doar cuvinte de laudă la adresa lui Tudor Sișu și mărturisește că de-a lungul timpului acesta a fost tot timpul lângă ea și a susținut-o în tot ceea ce a vrut să facă.

”Am stat la masă, m-a adus acasă, acasă la mine, de fapt la noi, că stau cu Fulgy și nimic mai mult decât asta. Sișu pentru mine o să rămână mereu ca un al doilea tată, Sișu a fost lângă mine în momente în care poate foarte multe persoane n-ar fi fost lângă mine, mi-a dat niște sfaturi pe care le-am urmat și nu am regretat faptul că l-am ascultat, m-a susținut în muzică, în carieră și mă susține în privat în ambițiile mele persoanale. Eu nu am cum să nu-l respect pe Sișu, e o persoană minunată din viața mea”, a mai spus Bia Khalifa.
 
Blondina mărturisește că faptul că a spus la un moment dat în presă că a avut o relație cu Sișu nu e neapărat și adevărat, ci mai mult ar fi fost o strategie de marketing, căci și-a dat seama că are mai mult succes făcând aceste afirmații.

Ea precizează că relația de prietenie pe care o are cu Sișu e diferită de relația de iubire pe care o are cu Fulgy, iar oamenii ar trebui să înțeleagă acest aspect.

”Acum lăsând glumele la o parte, știri, ce mai apare pe la TV, că mai glumesc și eu cu lumea, oamenii mai pun botul. Eu când am văzut că merge chestia cu hate atunci mi-am creat propria strategie de marketing, că am o relație cu X, cu Y și tot așa și asta nu înseamnă că dacă eu am ieșit la o discuție cu una dintre persoanele care sunt foarte importante în viața mea are vreo legătură cu relația mea cu Fulgy. Fulgy are locul lui în inima mea, iar Sișu la fel, dar e diferit. Cu Fulgy am o relație de dragoste, iar cu Sișu o relație de prietenie”, a mai zis Bia Khalifa.
 
Fulgy, gelos la vederea imaginilor?

Întrebată cum a reacționat Fulgy atunci când a văzut imaginile cu iubita lui și Sișu, Bia Khalifa precizează că partenerul ei e un om matur și știe să facă diferența dintre relația de prietenie și cea de iubire, însă la început și-a pus ceva semne de întrebare referitor la întâlnirea dintre ei doi.

Mai mult de atât, Bia Khalifa susține că ea și Sișu nu s-au ținut de mână, ci doar l-a luat ea de braț ca pe un prieten, mai ales că el i-a oferit și geaca lui.

”Fulgy e un om matur, într-adevăr și-a pus niște semne de întrebare, dar eu l-am anunțat că o să ies cu Sișu și o să trebuiască să povestim despre evenimentul ce va fi în club, l-am informat, l-a deranjat că au apărut poze în care nu ne țineam de mână, doar l-am luat de braț așa, până la urmă i-am cerut și geaca, mi-a dat și geaca de pe el când am ieșit, atât pot să spun despre asta”, a mai spus blondina.
 

 
 

Comenteaza