Daniela Crudu, apel disperat! Fostul ei iubit a dispărut din senin: „Familia lui vă roagă…”

Daniela Crudu, apel disperat! Fostul ei iubit a dispărut din senin: „Familia lui vă roagă…”

Daniela Crudu a scris un apel disperat în mediul online în privința fostului ei iubit care este dispărut de 3 luni.

Pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a publicat o fotografie cu fostul iubit pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii în care și-a căutat sufletul pereche. Este vorba despre Suhaib Meshah, tânărul despre care spunea la acel moment, după terminarea show-ului că ar fi partenerul ei.

Chiar dacă nu a declarat nimic pe acest subiect, Daniela Crudu și Suhaib au apărut în diverse imagini, iar legătura dintre ei a fost vizibilă. Acum, anunțul focoasei brunete vine tot în legătură cu el. Daniela Crudu a făcut un apel public după ce familia tânărului i-a anunțat dispariția. Conform acestora, fostul iubit al vedetei e de negăsit încă de anul trecut, mai exact din luna noiembrie.

„Dispărut din luna noiembrie!!! Cunoscut sub numele de Suhaib Meshah. Familia lui vă roagă, orice informație despre el poate ajuta”, a scris Daniela Crudu astăzi, pe rețelele de socializare.

În plus, Naser mai susține că peste 20 de indivizi i-au amenințat atât fiul cât și fiica cu moartea. În prezent, despre băiat nu se mai știe nimic! În speranța că-și va găsi fiul în cele din urmă, tatăl lui Suhaib a apelat la autorități, însă nu a primit nicio veste.

„Am fost la el la Brașov. După asta, au intrat la el la sala unul care voia să îl omoare și care este implicat în același dosar că el. La Brașov i-au făcut dosar pentru trafic de persoane pentru că a bătut o față, i-a dat o palmă în Spania”, spune tatăl lui, potrivit ciao.ro.

Comenteaza