Armin Nicoară, umilit de iubita sa Claudia în fața întregii familii: „VREAU SĂ FIE MAI BĂRBAT”

Armin Nicoară, umilit de iubita sa Claudia în fața întregii familii: „VREAU SĂ FIE MAI BĂRBAT”
| Foto: cancan.ro

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu de câțiva ani de zile. Însă, relația lor nu este una roz.

Recent, Armin Nicoară și Claudia Puican au început să se pregătească pentru a se muta la casă. Singura problemă a cuplului este bugetul, care nu le-ar permite să-și cumpere chiar ceea ce și-ar dori. Însă, norocul celor doi este că au un priten care lucrează în imobiliare, care îi ajută cu găsirea unei noi locuințe.

În mijlocul discuțiilor aprinse pe care Armin Nicoară și Claudia Puican le au cu privire la cheltuieli, artistul i-a mărturisit iubitei lui că nu își mai dorește să locuiască într-un apartament.

Lăutarul visează la o casă și o curte care să-i ofere libertatea de mișcare de care are nevoie. La rândul ei, artista a ajuns la concluzia că o casă cu mai multe camere ar fi perfectă, în contextul în care se pregătesc să-și întemeieze o familie.

„A fost frumos la început, dar acum dacă vreau să mă dezbrac sau să fac ceva cu tine, nu pot, ăia se uită la mine”, i-a spus Armin Nicoară viitoarei sale soții, la Antena Stars.

„Vreau o căsuță modestă cu 2,3,4,5 camere, să aibă loc să vină și maică-mea. Problema e că, noroc cu tine că te ocupi cu așa ceva, că dacă îl lăsăm pe Armin să se ocupe… ”, i-a spus Claudia Puican prietenului lui Armin.

”Mi-aș dori foarte mult un copil, însă, îmi este teama, foarte teama… sa nu îmi moștenească boala. Eu am diabet, sunt dependent de insulina, și fac câte patru injecții pe zi. Nu mi-aș dori ca băiatul meu, fiindcă vreau cu toată ființa mea sa am un băiat, sa treacă prin calvarul meu.

De 21 de ani, ma lupt cu boala și este cumplit. Am sa îmi fac analizele și, în funcție de ce îmi va spune medicul, dacă diabetul este ereditar sau nu, atunci voi lua o decizie. Sper ca totul sa fie bine și eu sa pot deveni tata în curând. Claudia este pregătită deja sa devina mama”, a declarat saxofonistul Armin Nicioară.

”S-a întâmplat acum câțiva ani, când aveam 15 ani. N-am acceptat boala. S-a întâmplat din scurt. De pe o zi pe alta. Mi s-a făcut sete, un bidon de cinci litri l-am băut în câteva ore. Mama și-a dat seama, a sunat la o doctoriță. Eu nu știam de regim, de injecții… A fost nenorocire! Nu m-am obișnuit cu injecțiile… Până acum un an nu le făceam cum trebuie. Eram la un pas de prăpastie!”, povestea Armin Nicoară, potrivit cancan.ro

 

Comenteaza