Armin Nicoară, dezvăluiri cutremurătoare despre boala care l-a lovit: „O să mor, e clar că acolo se ajunge.”

Armin Nicoară, dezvăluiri cutremurătoare despre boala care l-a lovit: „O să mor, e clar că acolo se ajunge.”
| Foto: kfetele.ro

Armin Nicoară a aflat că suferă de diabet, o boală cruntă, acum câțiva ani iar acum se află sub tratament.

Saxofonistul își amintește cu lacrimi în ochi de acea perioadă, când viața i s-a schimbat brusc și nu mai vedea nicio șansă la un viitor normal.

Artistul își vedea moartea cu ochii zilnic și refuzând să își facă tratamentul, a ajuns să cadă fizic și psihic, pierzându-și speranța de a reveni pe drumul cel bun. Patru ani de zile nu a reușit să își facă insulina, iar din patru injecții își făcea doar una.

„Nimeni nu mai vedea nimic în mine. După ce m-am îmbolnăvit, arătam foarte rău. Eram distrus și fizic și mental, total, vedeam moartea în momentul ăla. Tot ce gândeam era: <Eu o să mor. Eu nu am cum să fac insulină, nu am cum să fac și e clar că acolo se ajunge>. Patru ani de zile nu am reușit să-mi fac aproape deloc insulină.

Din patru injecții pe zi, reușeam să-mi fac doar una, iar la un moment dat am văzut că se agravează, tot mai tare slăbeam, aveam 40 și ceva de kilograme, nici hainele nu mai stăteau pe mine, mă dureau foarte tare picioarele, că la diabet se agravează tot mai tare la picioare, iar apoi nervii la mâini.

Atunci am picat într-o depresie din două motive. Și pentru că eram un nimeni în acel moment și cu boala, cu absolut tot”, a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza