Armin Nicoară a izbucnit în plâns în direct, la Tv. Cântărețul și-a făcut curaj și a recunoscut ...

Armin Nicoară a izbucnit în plâns în direct, la Tv. Cântărețul și-a făcut curaj și a recunoscut ...

Armin Nicoară a plâns cu lacrimi amare, mărturisind că niciodată nu s-a simțit apreciat și înțeles de tatăl lui.

Trauma din copilărie l-a determinat să se ambiționeze și să dovedească faptul că poate ajunge pe culmile succesului. Acest lucru s-a întâmplat pentru a-i dovedi tatălui său că merită să fie acceptat și apreciat în sânul familiei.

Armin Nicoară spune că nu a reușit să se confrunte niciodată față în față cu tatăl lui și să-i mărturisească tot ce are pe suflet. Acum însă, saxofonistul și-a făcut curaj și i-a recunoscut toate durerile pe care le-a strâns de-a lungul timpului.

„Nu am reușit niciodată să stau cu tatăl meu față în față, să îi spun cât de greu a fost în acele momente. Nu vreau să vin și să mă plâng. Eu nu am avut tupeul, nu am putut să fiu cu el față în față, să îi zic ce mă doare, am avut și frica către el, pentru că a fost un pic mai dur.

Am reușit să mă eliberez de o anumită problemă, o traumă. Am simțit oamenii că s-au regăsit în ce am spus eu și le mulțumesc. Au fost oameni care m-au condamnat și m-au înjurat și acum și-au cerut iertare, pentru că mulți nu m-au cunoscut.  Eu am simțit că toată lumea era împotriva mea, de la familie, dar nu vreau să o bag pe mama, ea a fost mereu cu mine.

Am simțit-o cel mai aproape. Nu mă simțeam apreciat. Nu aș șterge nimic cu buretele. Tot ce a făcut a clădit Armin Nicoară de astăzi. Nu am reușit să îl sun, știu că se bucură pentru mine, dar e o barieră între mine și el.

Dacă ar fi în fața mea și poate mi-aș dori față în față să stau, să îl iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut. A pus o cărămidă în viața mea și a clădit această persoană. Îl iubesc, el tot timpul îmi spune că mai are 10-15 ani de trăit și pe mine mă deranjează foarte tare. Mi-aș fi dorit să se implice și mai mult”, a mărturisit Armin la Tv, potrivit cancan.ro.

„Ce ai făcut, tati? Ai făcut o țară întreagă să plângă. Ți-am spus de atâtea ori că toate au fost glume. M-ai făcut să vin de la Timișoara. De multe ori ți-am spus că au fost glume, pe care tu le-ai luat în serios. A avut toată susținerea mea, tot timpul.

Toată viața avem de învățat, asta trebuie să înțeleagă. Din 2010 de când s-a îmbolnăvit, cea mai grea zi din viața mea a fost când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia. Mi-a venit un gând, că îmi spunea Dumnezeu: „Dacă nu îl suportați în familie, vrei să ți-l iau?”. Am zis: „Doamne, să nu mi-l iei. Te rog să mi-l lași”.

Am visat într-o noapte că Dumnezeu mi-a zis să spun în ce dată m-am născut, i-am zis că pe 9 martie, și de 9 ori pe zi să spun Tatăl Nostru. Dacă uit, să spun în următoarea zi. De atunci eu mă tot rog. În fiecare zi, Dumnezeu îmi zice: „Ți l-am lăsat un an”. Îmi pare foarte rău (n. red. că a fost dur). De mici să nu îi certe atât de tare, cum i-am certat eu. Am două certuri, la care nici nu vreau să mă mai gândesc”, a declarat Petrică Nicoară, tatăl lui Armin.

Comenteaza