Gabriela Cristea, bătută de soțul ei. Vedeta a avut curajul să spună ce a pățit: „Ultima dată ..”

Gabriela Cristea, bătută de soțul ei. Vedeta a avut curajul să spună ce a pățit: „Ultima dată ..”

Gabriela Cristea a fost agresată fizic de către fostul soț, Marcel Toader, alături de care a avut o căsnicie dificilă.

Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV. Prezentatoarea de la Antena Stars a răbufnit și a povestit cum a fost atât agresată fizic, dar și înșelată.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa – capriciile iubirii, acum ceva timp.

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea, la un moment dat, Gabriela Cristea, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza