Anunț bombă! Ce face CRBL cu suma URIAȘĂ pe care a câștigat-o la Survivor România 2022

Anunț bombă! Ce face CRBL cu suma URIAȘĂ pe care a câștigat-o la Survivor România 2022

CRBL s-a întors acasă din competiția Survivor România cu o sumă impresionantă, după câteva săptămâni de participare.

Într-un interviu pentru viva.ro, CRBL a dezvăluit că pregătește un nou album, chiar și un turneu pentru că îi este foarte dor de scenă. Astfel, banii câştigaţi în emisiunea de la ProTV vrea să îi investească în cariera sa.

„Banii vin, banii pleacă. Am să fac ce am făcut de fiecare dată: am să investesc în muzică. Pregătesc un album rock-rapp, un turneu, pentru că mi-e foarte dor de scenă. Mai am foarte multe de spus și de făcut și sunt pregătit să investesc atât cât este necesar pentru a continua ce am început acum 28 de ani”, a dezvăluit artistul.

Totodată, în momentul în care a fost întrebat cine a reuşit să îl surprindă pe parcursul competiţiei, CRBL a oferit un răspuns fără să stea pe gânduri. După spusele sale, Roxana Nemeş l-a uimit într-un mod negativ deoarece a lăsat o altă impresie despre ea, însă la scurt timp de la intrarea în competiţie şi-a arătat adevărata faţă.

„Recunosc că am fost șocat și dezamăgit de Roxana. Aveam altă părere despre ea. Credeam că o să cedeze la un moment dat și că nu este ce pare, dar nu așa de repede. Nu vreau să judec oamenii, fiecare face ce vrea. În rest, am cam presupus caracterul colegilor, și nu m-am înșelat. Am fost plăcut surprins de Laura, tocmai din acest motiv ne-am și apropiat, avem multe în comun. O să țin legătura cu câțiva dintre colegi, puțini la număr, într-o formă de amiciție cu șanse de prietenie, dar doar timpul o să confirme asta sau nu. Chiar și printre Războinici am găsit oameni cu caracter pe aceeași lungime de undă cu mine”, a mai spus CRBL, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza