Angela Rusu trăiește un adevărat calvar! Vedeta a povestit tot, cu lacrimi în ochi, în direct, la TV...

Angela Rusu trăiește un adevărat calvar! Vedeta a povestit tot, cu lacrimi în ochi, în direct, la TV...

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară.
 

Angela Rusu se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes și a reușit să-și întemeieze o familie frumoasă, alături de soțul ei și de copii.

Puțini știu, însă, că interpreta de muzică populară a trecut prin momente cumplite după ce a devenit mamă a treia oară.

Angela Rusu a povestit cu ochii în lacrimi despre drama prin care a trecut la scurt timp după ce a născut a treia oară. Schimbările care au avut loc în viața ei, dar și greutățile cu care s-a confruntat până când a reușit să rămână însărcinată cu mezina familiei au făcut-o pe artistă să cedeze, la un moment dat: "Înainte cu aproximativ două luni de zile am început să am o mică depresie, cu insomnii.

Având 47 de ani, medicii nu se așteptau să duc sarcina atât de mult. Simțeam că am o depresie, dar am zis că e ceva trecător, dar după ce am născut-o și am ajuns cu ea acasă s-a declanșat adevărata depresie. Pur și simplu simțeam că nu știam ce să fac cu ea. 

Am uitat complet ce mi s-a întâmplat cu fetele cele mari. Mă simțeam depășită cu orice.

Eu am făcut această depresie din prea multă grijă. Îmi era frică de orice, să nu i se întâmple ceva rău. M-au afectat foarte mult și cele patru fertilizări in vitro. A fost foarte greu. Mergeam la evenimente, și, de multe ori coboram de pe scenă să îmi fac injecțiile singură, la ore fixe.", a mărturisit Angela Rusu, în emisiunea Mirelei Vaida, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza