Andreea Marin, gânduri sinucigașe! Vedeta a intrat în depresie: „Te gândești că îi ...”

Andreea Marin, gânduri sinucigașe! Vedeta a intrat în depresie: „Te gândești că îi ...”
| Foto: ciao.ro

Andreea Marin s-a luptat o perioadă mai lungă de timp cu depresia care i-a adus și gânduri sinucigașe.

Atunci a realizat că lucrurile nu sunt în ordine și a căutat imediat ajutorul unui specialist. Andreea Marin a vorbit despre lupta sa cu depresia și a povestit toate lucrurile prin care a trecut.

Depresia este boala secolului și tot mai mulți încep să se confrunte cu ea. Printre cei care au simțit-o din plin este și Andreea Marin. Vedeta a mărturisit că o bună perioadă de timp s-a luptat cu depresia, a fost copleșită de ea, însă cu ajutor de specialitate a reușit să își pună ordine în viață. În momentul în care totul a devenit insuportabil, în care nu își mai putea gestiona viața și atunci când gândurile negre au început, Andreea Marin a realizat că are nevoie de ajutorul unui specialist și nu a ezitat să apeleze la unul.

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă…

Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur.” , a spus vedeta.

Comenteaza