Bianca Pop, gesturi șocante! Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că este în depresie

Bianca Pop, gesturi șocante! Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că este în depresie
| Foto: spynews.ro.

Bianca Pop s-a tuns singură scurt și a mărturisit pe rețelele de socializare că este în depresie.

 Bianca Pop trăiește cea mai grea perioadă din viața ei! Fosta ispită de la Insula Iubirii și a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, asta după ce a mărturisit că este în depresie și a recurs la un gest neașteptat.

Imagini șocante cu Bianca Pop! Frumoasa brunetă trece prin momente dificile și și-a îngrijorat marea comunitate din mediul online, asta după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu părul ei și a mărturisit că s-a tuns singură scurt deoarece este în depresie. Spynews.ro a intrat în posesia unei fotografii cu Bianca Pop tunsă scurt, însă nu a vrut să ofere detalii cu privire la starea ei emoțională.

''Din cauza depresiei dimineață m-am tuns scurt'', a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Bianca Pop și-a îngrijorat fanii, asta după ce a ajuns de urgență din nou pe mâna medicilor. Fosta ispită de la Insula Iubirii a postat o fotografie cu ea din ambulanță, însă nu a oferit detalii despre starea ei de sănătate.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Pop a fost internată la Spitalul de Psihiatrie deoarece a fost profund afectată de cele întâmplate din ultima perioadă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit spynews.ro.

Comenteaza