Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan. Cei doi nu mai dorm împreună în patul conjugal! 

Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan. Cei doi nu mai dorm împreună în patul conjugal! 

Adela Popescu a făcut publică o fotografie pe rețelele de socializare, în care șoțul ei, Radu Vâlcan, dormea în patul copiilor lor.

Mai mult, toți sunt plecați în vacanță, în Atena, și sunt nevoiți să împartă o cameră de hotel. Cum cei mici doresc să doarmă în patul cel mare, prezentatorul TV s-a mulțumit și cu pătuțul pentru bebe.

„Dinamica unei familii cu cinci membri într-o cameră de hotel.”, a scris Adela Popescu în descrierea fotografiei în care soțul ei apare dormind înghesuit în pătuț.

Radu Vâlcan, care se află în Republica Dominicană alături de Adela Popescu și de cei trei băieți ai lor, a avut un incident neplăcut.

Soțul Adelei Popescu și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie postată pe rețeaua de socializare.

Mai mult, Cabral și Adela, care se află la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au spus că jungla nu este deloc prietenoasă. Asta din cauza insectelor care mișună la tot pasul.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos. Nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale”, a declarat Cabral într-un interviu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza