Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Ce probleme au cu legea

Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Ce probleme au cu legea
| Foto: playtech.ro

Veşti rele pentru fanii “Zânei Suprizelor”. Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Abia acum s-a aflat ce probleme grave au cei doi cu legea.

În cei trei ani de când sunt împreună cei doi au ales să fie discreţi cu tot ceea ce ţine cu relaţia lor. În ciuda acestui fapt, s-a aflat că Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, au ajuns în fața judecătorilor.

Se pare că au probleme grave cu legea din cauza unor modificări făcute imobilului în care locuiesc vedeta TVR şi partenerul ei de către o cunoştinţă a bărbatului.

Iubitul Andreei Marin ar fi contestat modificările pe care le-a făcut Eugenia C. în imobil, însă procesul nu a fost soluționat nici acum. Decizia emisă recent de către judecători o obligă pe femeie să desființeze camera și restul schimbărilor pe care le-a făcut în imobil.

“Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către această.

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor. Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate”, scrie in decizie, potrivit playtech.ro.

Comenteaza