Andreea Marin, înșelată și abandonată. Vedeta a suferit un șoc sentimental imens

Andreea Marin, înșelată și abandonată. Vedeta a suferit un șoc sentimental imens
| Foto: cancan.ro

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete ale țării noastre a suferit o decepție mare în dragoste, după eșecul mariajului cu Cristian Gheorghiță.

În anul 1995, pe când avea doar 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, bărbatul alături de care spera să rămână toată viața. Din păcate, infidelitatea acestuia a dus la destrămarea căsniciei după doar trei ani. Astfel, în 1998 cei doi au divorțat.

De atunci, Andreea Marin a început să-și clădească o carieră de excepție în televiziune, devenind una dintre cele mai de succes femei din showbizul românesc. Cu toate că s-a aflat mereu în atenția presei, ea a păstrat discreția în privința vieții sale private. Totuși, anumite aspecte intime au ieșit la iveală pe parcursul anilor.

Se pare că momentul divorțului de Cristian Gheorghiță a avut un impact major asupra Andreei Marin, dezamăgirea provocându-i o durere imensă. Mai multe dezvăluiri în acest sens au fost făcut de către Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei.

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, declara Ana Maria Ilac, pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva vreme, potrivit cancan.ro.

Comenteaza