Andreea Marin, sfâșiată de durere după ce a pierdut o persoană dragă: „Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!”

Andreea Marin, sfâșiată de durere după ce a pierdut o persoană dragă: „Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!”
| Foto: kfetele.ro

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale țării noastre. Vedeta a trecut prin clipe grele, după moartea mamei sale, despre care n-a avut puterea să vorbească până acum.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre părinții săi. Mama Andreei Marin s-a stins din viață în urmă cu mai mult timp, la vârsta de doar 36 de ani, lăsând în urma sa un gol imens în sufletul vedetei de televiziune.

Un accident rutier i-a luat-o Andreei Marin pe mama sa, care potrivit spuselor vedetei, era o femeie specială, romantică, sensibilă și mereu veselă.

A murit, notează Andreea Marin, salvându-și copiii și după o zi în care a râs până și cu sufletul. 

Fosta prezentatoare a vorbit și despre tatăl său, care a decedat în urmă cu 8 ani, în urma unui infarct. Și despre el are numai cuvinte de laudă, spunând că era viteaz, hotărât și stâlpul familiei.

Astfel, chiar dacă și-a pierdut părinții, Andreea Marin are amintiri prețioase cu aceștia, cărora le este recunoscătoare pentru moștenirea pe care i-au lăsat-o și pentru felul frumos în care au crescut-o.

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”,   a mărturisit  Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza