Andreea Marin s-a iubit cu un preot

Andreea Marin s-a iubit cu un preot

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră, care se bucură de mare succes pe toate planurile. S-a iubit de-a lungul timpului cu bărbați celebri, dar se pare că a avut și relații cu oameni care nu s-au aflat niciodată în lumina reflectoarelor. Pe unul dintre ei l-a cunoscut chiar în anii 90.

Andreea Marin s-a iubit cu un preot

Andreea Marin a avut relații cu bărbați cunoscuți și cu o mare influență, dar se pare că în tinerețe nu a fost la fel de pretențioasă și s-a îndrăgostit și de oameni de rând. Mai mult, chiar ea a fost cea care a făcut pasul cel mare pentru această relație.

Puțini cunosc faptul că Ștefan Bănică Jr. nu a fost primul iubit al Andreei Marin. Frumoasa prezentatoare a avut un alt partener înainte de a-l cunoaște pe artist, de care a fost foarte îndrăgostită. Avea doar 17 ani când a simțit primii fiori ai dragostei, fiind atrasă de un… viitor preot.

Bărbatul studia pe în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic “Sfântul Gheorghe” și mai apoi a devenit profesor și preot. După ce a acesta a jucat într-o piesă de teatru, unde l-a interpretat pe Iisus, Andreea a rămas plăcut surprinsă de prestația lui și a decis să îl abordeze. De atunci, cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire: se plimbau după fiecare repetiție și erau foarte îndrăgostiți.

Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi, a dezvăluit un prieten apropiat bărbatului.

Silviu a redevenit profesor

După ce s-a aflat de idila lui cu Andreea Marin, acestuia i-a fost afectată cariera. Acesta era profesor și susținea un seminar de teologie, dar se pare că și-a pierdut locul de muncă după ce a fost făcută publică relația lui. Chiar el ar fi vorbit despre aventura lui cu fosta soție a lui Bănică.

După ani buni în care a activat doar în cadrul bisericii “Sf. Dumitru” din Huși, Silviu Maftei și-a reîndeplinit visul de a ajunge la catedră din nou. Astfel, în urmă cu câteva luni a fost acceptat din nou ca profesor în cadrul Colegiului Național “Cuza Vodă” din Huși.

Etichete
Comenteaza