Andreea Marin RUPE TĂCEREA! Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se mărite cu iubitul ei

Andreea Marin RUPE TĂCEREA! Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se mărite cu iubitul ei
| Foto: playtech.ro

Andreea Marin a spus de ce nu se vrea să se mărite nici acum, dar nici în viitorul apropiat, cu viitorul ei iubit.

Andreea Marin este foarte iubită și apreciată de public, mai ales pentru diplomația, discreția și eleganța sa. Deși se află mereu în lumina reflectoarelor, prezentatoarea preferă să își țină privată viața personală, fără să lase lumea să o cunoască prea mult.

"Zâna surprizelor" trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, cu care împarte acealeași idei, gânduri și principii.

 
Cei doi se iubesc după propriile reguli, fără să țină cont de normele societății. Acesta este și motivul pentru care Andreea nu vrea să se căsătorească, așteăptând sosirea momentului oportun. 

"Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel", a dezvăluit Andreea Marin, pentru impact.ro.

Prezentatoarea tv este vaccinată cu schema completă, însă, cu toate acestea, s-a infectat cu noul coronavirus. Împreună cu iubitul ei, a stat izolată timp de 2 săptămâni, perioadă în care au avut grijă unul de altul și au reușit să învingă boala.

"Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e nici un secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are.

Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Câteva zile am stat la pat pentru că am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de muşchi, temperatură, dureri de gât. În fine, am trecut şi prin asta! Am urmat tratamentul, am făcut ceea ce trebuie. Violeta nu a stat acasă, dar am fost amândoi în aceeaşi oală (n.r.: iubitul Andreei), ca să spun aşa. Am trecut prin boală amândoi, dar acum suntem liberi. Am avut grijă unul de celălalt! Am depăşit în paralel acest impas. Trebuie să fim puternici!", a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza